FAQ - Kleine Wereldreiziger PLUS

De meest gestelde vragen over PLUS

Wat is Kleine Wereldreiziger PLUS dan?
Kleine Wereldreiziger PLUS (PLUS in het kort) is onze eigen besloten ledenomgeving, speciaal en alleen voor gezinnen die graag op vakantie gaan. Uniek in Nederland! In PLUS kun jij je vakantietips uitwisselen met andere ouders en natuurlijk al je eigen vragen stellen. Team Kleine Wereldreiziger is dagelijks in PLUS te vinden om je de weg te wijzen en om vragen te beantwoorden. Maar er is nog meer dan dat, lees dus even verder!


Waarom zou ik daarvoor betalen?

PLUS is meer dan alleen de mogelijkheid om vragen te stellen zoals in een Facebookgroep. Wij hebben géén algoritmes, banners, reclame en gesponsorde berichten. Je krijgt een clean en overzichtelijk product waarin je dag en nacht je vragen kunt stellen (wij slapen 's nachts zelf wel 😉) en meer tips krijgt dan we ooit kunnen geven in een blog op onze website. Je kunt vrijblijvend door alle extra informatie navigeren die wekelijks (vaak zelfs dagelijks) wordt aangevuld. We geven je moodboards, extra (reis)specials, downloads en reisexperts met jarenlange ervaring die je op weg helpen. Wij willen jou als ouder tijd besparen door onze persoonlijke tips en door je in contact te brengen met andere reislustige ouders. Je dus niet afleiden met overbodige informatie. Houden wij zelf ook helemaal niet van.


Welke reisgidsen staan er nu in PLUS?

De reisgids van Nederland is de grootste reisgids in PLUS en wordt continu aangevuld. Nog dit jaar worden de reisgidsen van Kaapstad en de gids over het maken van een Wereldreis met kinderen toegevoegd. Verder hebben we nu de stedentrip guides van 's-Hertogenbosch en Porto online staan, Praag, Parijs en andere steden volgen begin 2022. Voor kinderen hebben we schrijfbladen, spelletjes voor onderweg, een boek wat helpt bij het maken van vakantiefoto's (Say Cheese!), online uitjes en de Thailand KidsSpecial. Verder het leren van de eerste Italiaanse en Spaanse woordjes en creatieve bladen voor urenlang plezier.


Waarom een besloten omgeving?

Onze mailbox, Messenger en Instagram stromen steeds voller met vragen. Je zult wel snappen dat het onmogelijk is voor ons om deze allemaal te blijven beantwoorden. Vaak levert een antwoord namelijk weer een nieuwe vraag op. Tijd dus om keuzes te maken. Door een eigen besloten omgeving op te zetten kunnen we nu de ouders die bereid zijn een aantal tientjes per jaar te betalen echt goed op weg helpen. De contacten zijn persoonlijker en de lijntjes korter, de kwaliteit die we kunnen leveren veel beter. Door een betaald lidmaatschap kunnen we de ledenomgeving in de lucht houden en blijven verbeteren.


Hoe werkt het met die kortingen?
We hebben een aantal vaste partners met eigen kortingscodes en er zijn nog wat leuke samenwerkingen onderweg. Zo kun je via ons bijvoorbeeld altijd je Sunny Cars huurauto met 5% korting boeken en je nieuwe backpack, hamam doek of rugdrager bij Reisartikelen.nl kopen met 10% korting. Verder zijn Bordspellen XL, Travel Diaries en BackpackFlags aangesloten op dit moment. We hebben ervoor gekozen om ledenvoordelen te koppelen aan PLUS zodat je jouw lidmaatschap op jaarbasis kunt terugverdienen.


Kost dat?

27 euro per jaar op dit moment. Die 27 euro is nu prijsvast dus als je deze aanbieding pakt dan zul je zo lang je lid blijft jaarlijks dit lage bedrag betalen. Verdien je zo weer terug als je één vraag stelt waar je een concreet antwoord op krijgt in plaats van 2 uur surft naar je antwoord. En als je een auto huurt in de zomervakantie heb je die er zéker uit. 


Moet ik dan steeds bijbetalen voor nieuwe informatie?

Nee, de informatie in PLUS wordt regelmatig aangevuld en die uitbreidingen krijg je er automatisch bij. Dat geldt ook voor de kortingen bij onze partners: kortingscodes van een nieuwe partner heb jij als eerste. Verder heel veel extra downloads (ook voor kinderen) en moodboards met reisinspiratie. Laat het ons vooral weten als je iets mist, daar staan we altijd voor open!


Hebben jullie alleen een jaarabonnement?

Ja, op dit moment is er alleen een jaarabonnement dat ook jaarlijks opzegbaar is. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus). Als je je lidmaatschap tijdens een speciale aanbieding koopt dan is dit dus ook de prijs die je jaarlijks blijft betalen.


Krijg ik ALLE reisgidsen die uitkomen erbij?

Helaas. Voor de prijs van € 27 is dat niet realistisch, dat zul je begrijpen. Gidsen voor  populaire stedentrips komen wel in PLUS, maar complete reisgidsen zoals die van Kaapstad met kinderen zijn aan te schaffen tegen een meerprijs en geen onderdeel van PLUS.

>> Op dit moment hebben wij een aanbieding. Schaf je nu  PLUS aan, dan krijg je ALLE producten en reisgids die we lanceren er bij zolang je lid blijft, zonder extra kosten. Let op, deze aanbieding is tijdelijk. <<


Wat gebeurt er als ik stop?

Stoppen? Hoezo? :-( Als het goed is levert je lidmaatschap je in een jaar tijd vele malen meer op dan het kost. Tel de kortingen van onze partners en jouw tijdsbesparing op, dan ben je er al. Mocht je toch willen stoppen dan worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. Je reacties in PLUS worden anoniem weergegeven en jouw historie wordt voor eeuwig gewist.


Is er een niet goed, geld terug garantie

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of PLUS bij je past.


Tot wanneer geldt deze aanbieding?

Beetje flauw antwoord, maar dat weten we nog niet precies. Kleine Wereldreiziger PLUS is een compleet nieuw en uniek concept voor reislustige ouders. Ons doel is niet om uit onze voegen te groeien, ons doel is om andere ouders te helpen bij het plannen van hun volgende fantastische vakantie. En we willen geen overstromingen in onze mailbox. We gooien de rem erop zodra het nodig is en dan zal de prijs ook veranderen. Onze leden van het eerste uur belonen we met een eeuwig lage prijs, simple as that.

Kom je ook bij de club met reislustige ouders?

Partners Kleine Wereldreiziger