Partners van Kleine Wereldreiziger

Leden krijgen onbeperkt korting bij onze partners

Korting bij Sunny Cars

Sunny Cars

5% retour op je huurauto


Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur. Alle verzekeringen inclusief, zónder verborgen kosten. In meer dan 120 landen wereldwijd. Dat is echte all-in service!

Korting bij Squla

Squla

- € 12,00 op een jaarabonnement


Squla is het meest complete oefenplatform waarop kinderen spelenderwijs leren. Meer dan 70.000 games, quizzen en uitlegfilmpjes in alle schoolvakken.

Travel Diaries

- 10% op je gedrukte reisdagboek


Travel Diaries laat mooie herinneringen niet vervagen. Maak je eigen online reisdagboek. Ben je klaar? Bestel dan een prachtig gedrukt boek met één druk op de knop.

KarTent

- 20% op alle home- & kidsartikelen


KarTent maakt van duurzaam karton producten als kartonnen bedden, speelhuisjes, kartonnen lampen en karton speelgoed. Wij bieden een unieke korting op hun producten.

BackPackFlags

- 15% op je flagpatches


BackPackFlags maken je backpack persoonlijk met hun fantastische flagpatches. Dit is één van de gaafste concepten om te laten zien waar je allemaal bent geweest.

Bordspellen XL

- 5% op het hele assortiment


BordspellenXL is opgericht door fanatieke bordspel fanaten. Dat is dan ook de reden dat hun webshop bomvol leuke reisspelletjes, bordspellen en puzzels staan.

Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Op samenwerkingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

Hoe krijg je korting?

  • Word lid van Kleine Wereldreiziger PLUS

  • Krijg toegang tot alle unieke kortingen voor leden

  • Gebruik deze kortingen zo vaak als je wilt

arrow_drop_up arrow_drop_down